1szazalek button

Kövess minket a Facebookon!

Kik vagyunk

Borszékiné dr Cserháti Erika

ELNÖK

Három gyermek édesanyja vagyok, jogot tanultam.
Középső gyermekem három hetes volt, mikor 2010-ben új időszámítás kezdődött családunk életében. Gyurcinál igen előrehaladott stádiumú neuroblastomát állapítottak meg, csontvelő is érintett volt. Élete első másfél évét jórészt a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán és a Szt. László Kórházban töltöttük: műtétek, kemoterápiás kezelések, csontvelő-átültetés, 100 nap, fenntartó kezelés….

Gyurci már igazi nagyfiú, éli az óvodások mindennapi izgalmas életét, a 30 éve a pályán lévő óvó néni elmondása szerint ilyen energiabombával még nem találkozott.

A kezelések befejeztét követően a férjemmel évekig önkéntesként támogattuk a daganatos és leukémiás gyermekek ügyét. Kezdeményezője és társszerzője vagyok az ilyen betegségben szenvedő gyermekeknek íródott mesekönyvnek, a Bátorságpróbának. Szerveztünk már jótékonysági árverést, rajzversenyt, futóversenyt, festettünk már mesefolyosót, vagy épp családi lakások felújításán dolgoztunk, ott próbáltunk segíteni, ahol tudtunk.

Az Érintettek Egyesület nagyon sokat jelent nekem. Az Egyesületben végzett munkán keresztül próbálom némiképp meghálálni azt, amire nincsenek köszönőszavak. Nem tehetünk nagy dolgokat, csak kis dolgokat, nagy szeretettel. Mi, Érintettek….az érintettekért…

Kapcsolat

Név

Érintettek Szülői Egyesület a Daganatos Leukémiás és Gyógyult Gyermekekért

Telefonszám

06 30 286 6488

Adószám

18744107-1-41

Bankszámlaszám

11708104-21093140

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szeretnél tájékoztatást kapni programjainkról, híreinkről?