1szazalek button

Kövess minket a Facebookon!

Kik vagyunk

Tatárné Csonka Zsuzsanna

KÓRHÁZPEDAGÓGUS, Miskolc

Pedagógus vagyok, egy felnőtt gyermek édesanyja.

30 éve dolgozom Miskolcon a Gyermekegészségügyi Központ Gyermek Onko-haematológiai és Csonvelőtranszplantációs osztályán. Óvónői, gyógypedagógiai és mentálhigiénés diplomával rendelkezem.

Foglalkoztatom az osztályunkra kerülő gyermeket egyénileg és csoportosan. Az iskoláskorú gyermekekkel a tanévben tanulok, hogy felkészítsem őket az osztályozó vizsgára. Szervezem az év jeles napjait számukra. 20 évig szerveztem nyári táborokat. Különböző, a beteg gyermekeket segítő alapítványok aktív önkéntese vagyok.

Feladatom továbbá a beteg gyermekek szüleinek lelki gondozása.

Át tudom érezni a szülők kétségbeesését és fájdalmát, amikor megtudják, hogy gyermekük beteg, mert saját gyermekemnek is volt tumoros megbetegedése. És azt a hálát, és örömöt is átérezhettem, amit a gyógyulás adott.

Hitvallásaim: "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges az a szemnek láthatatlan." "Sose add fel! Mert a győztesek sosem adják fel! S akik feladják, sosem győzhetnek!"

Egész életemben, valamilyen formában beteg gyerekeken és szüleiken segítettem, s szeretném még tenni jó pár évig. Ehhez a munkához a gyógyult gyerekek örömkönnyektől csillogó szemei adják számomra az erőt, a biztatást és a hitet.

Reményeim szerint még többet fogok tudni segíteni a beteg gyermekek családjainak azzal, hogy tagja lettem az Érintettek Egyesületének.

Kapcsolat

Név

Érintettek Szülői Egyesület a Daganatos Leukémiás és Gyógyult Gyermekekért

Telefonszám

06 30 286 6488

Adószám

18744107-1-41

Bankszámlaszám

11708104-21093140

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szeretnél tájékoztatást kapni programjainkról, híreinkről?