1szazalek button

Kövess minket a Facebookon!

Hírek

Érintettek Klasszik jótékonysági szalonkoncert

FaceBook

Érintettek Klasszik címen jótékonysági szalonkoncertet tartanak a Bajor Gizi Színészmúzeumban 2018. április 5-én, csütörtökön. Aki minőségi szórakozásra vágyik úgy, hogy eközben egy nemes célt, a súlyosan beteg gyermekek családjait támogatja, ne hagyja ki az eseményt!

Az Érintettek Egyesület komolyzenei szalonkoncertet szervez az Érintettek Könyve Programért. A rendezvényen a többszörösen díjazott Anastasia Razvalyaeva orosz származású magyar hárfaművész és a többszörös versenygyőztes Seleljo Erzsébet klasszikus szaxofonművész közös előadásában csendülnek fel többek között Bach, Debussy, vagy Balogh Máté egyes darabjai.

Érintettek Klasszik - Szalonkoncert 

A koncertek ingyenesek, a helyszínen támogathatják az Érintettek Egyesületet. Támogatásként egy, kettő, három vagy akár négy könyv árával segíthet az érintett családoknak. Egy kiadvány költsége 2500 Ft. 

A koncertélmény mellett tehát a résztvevő az Érintettek Könyve Program támogatójává válhat!

A részvételi szándékot az Érintettek Klasszik Szalonkoncertek Facebook eseményénél, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen kell jelezni, melyet követően a szervezők szeretettel várják a látogatókat a koncerten és az azt követő fogadáson!

Helyszín: Bajor Gizi Színészmúzeum (Budapest, 1124. Stromfeld Aurél út 16.)
Időpont: 19:30

Erintettek klasszik szalonkoncert 1