tamogass

Hírek

Egyesületünk alelnöke, Dr. Hauser Péter gyermekonkológus és Keresztes-Németh Zoltán, érintett édesapa is sikeresen lefutották a Budapest Maratont, hogy felhívják a figyelmet a daganatos és leukémiás gyermekek ügyére.

A Magyar Gyermekonkológiai és Gyermekhematológiai Társaság (MGYGYT) vezetőségi ülésén jártunk, ahol jelen volt minden magyarországi gyermekonkológiai ellátást végző osztály vezetője.

Megszerveztük az első Érintettek Véradást! Azért választottuk éppen ezt az akciót az egyik bemutatkozó eseményünknek, mert a daganatos betegséggel vagy leukémiával kezelt gyermekek terápiája alatt számtalanszor van szükség vérkészítményekre, így közös elemi érdekünk, hogy felhívjuk az emberek figyelmét a véradás fontosságára.

Nagyon köszönjük a Bé-Bé Kollektíva tánccsapatnak és Kovarik Kornéliának, hogy az A38 Hajón megrendezett baráti összejövetelükön az est bevételét az Érintettek Egyesületnek adományozták.

Az Érintettek lelkes kis csapata a Várfürdő Félmaratonon futott vagy kerékpározott Gyulán a daganatos és leukémiás gyermekekért és családjaikért. Gratulálunk a futóknak, bicajosoknak!