Támogass minket adományoddal!

Kövess minket a Facebookon!

Hírek

2017. október 14-én hagyományteremtő szándékkal Érintettek Kirándulást szervezünk a Rózsika-forráshoz. Várunk mindenkit nagy szeretettel, aki szeretne velünk tölteni egy kellemes napot, szeretné megismerni munkánkat és küldetésünket.

Idén megtartottuk a második Érintettek Véradást. Közel 80-an jöttek el vért adni, őssejtdonornak pedig 12-en regisztráltak, melye utóbbi kimagasló eredmény, tekintve, hogy átlagosan egy hónap alatt országos vonatkozásban jeletkeznek ennyien! A daganatos és leukémiás betegséggel kezelt gyermekek terápiája alatt számtalanszor van szükség vérkészítmányekre, így elemi érdekünk, hogy felhívjuk az a véradás fontosságára.

Elindítottuk Sapkendő programunkat a Tűzoltó utcai Gyermekklinika Gyermekonkológiai Ambulanciáján. Az itt kezelt daganatos és leukémiás gyermekek és családjaik mindennapjait kívánjuk támogatni horgolt sapkákkal és kendőkkel.

Az Advent Budapest Téli Fesztivál és Karácsonyi Vásár a Városháza parkban nemcsak kulturális programokkal, hanem családi és jótékonysági rendezvényekkel várta a közönséget. A fesztivál fő támogatottja 2016-ban az Érintettek Szülői Egyesület, amely leukémiás és daganatos gyermekek gyógyulását segíti a szülők összefogásával.

Egyesületünk alelnöke, Dr. Hauser Péter gyermekonkológus és Keresztes-Németh Zoltán, érintett édesapa is sikeresen lefutották a Budapest Maratont, hogy felhívják a figyelmet a daganatos és leukémiás gyermekek ügyére.