1szazalek button

Kövess minket a Facebookon!

Hírek

Meghívó könyvbemutatóra

FaceBook

 

Az

ÉRINTETTEK EGYESÜLET

szeretettel meghívja Önt

ALEXANDER MACKENZIE - HUMBERT MACKÓ SZERET SZUNDIKÁLNI

könyvének bemutatójára!

2020. szeptember 7. 17:30 óra,

Mesterek és Módszertanok Háza (Bp. VII. ker., Wesselényi utca 73.)

 

A mesekönyvvel első sorban, de nem kizárólag, a daganatos betegséggel vagy leukémiával diagnosztizált gyerekeket nevelő családokat szeretné támogatni az Érintettek Egyesület. Olyan családoknak, valamint az őket támogató gyógyítóknak ajánlja a könyvet, akiknek a növekvő túlélési esélyek ellenére is szembe kell nézniük a legnehezebbel. Humbert Mackó meséje számukra jelenthet segítséget, különleges útmutatót szülő és gyermek párbeszédéhez.   

A különleges mackó történetét egy harminc oldalas mesekönyv foglalja magában. Az allegorikus mese a Szerző színes, álomszerű képi világából, műalkotásiból született, azok ihlették. Az ingyenes, jótékonysági kiadvány a világ első, angol gyermekhospice-ának gondozásában került legelőször kiadásra, eredeti nyelve angol, mára már több mint 20 nyelvre fordították le. A magyar fordítást Bumberák Maja mesemondónak, a Népművészet Ifjú Mesterének köszönhetjük, a lektorálást pedig a téma szakembereinek - orvosoknak, pszichológusoknak -, valamint az Érintettek Egyesületben önkénteskedő szülőknek.

humbert.jpg

A könyvbemutatón Bumberák Maja olvassa fel a mesét, majd kerekasztal-beszélgetés keretében szakemberek és érintett szülők öntik szavakba gondolataikat, osztják meg tapasztalataikat egymással és a hallgatósággal. Felmerülnek kérdések a félelmekről, a mese szerepéről, az őszinteségről, a hospice-ról…

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!