1szazalek button

Kövess minket a Facebookon!

Hírek

Segíts nekünk és nyerj!

FaceBook

Gyermekkori daganatos betegség túlélője vagy hozzátartozója vagy? Kérjük, segíts, oszd meg a tapasztalataidat!

 

Mindössze 15 perc az egész, és páros mozijegyet nyerhetsz vele!

 

Hatalmas öröm, hogy egy olyan, Európai szintű felmérésben vehetünk részt, melynek célja a túlélők életminőségének javítása, a valós igényeik felmérése, és számukra egy egységes digitális támogató rendszer kialakítása!

Több, mint 20 európai ország egészségügyi szakemberei és civil szervezeti dolgoznak egy közös, minden túlélőnek szóló digitális információs platform létrehozásán, aminek természetesen csak akkor van értelme, ha a megoldás valós tapasztalatokra, problémákra, helyzetértékelésekre alapul - vagyis, ha az információt maguk az érintettek szolgáltatják hozzá!

  • Kérjük, töltsd ki ezt a kérdőívet, ha
  • gyermekkori daganatos betegség túlélője
  • vagy bármilyen közeli hozzátartozója (szülője, nagyszülője, testvére, barátja) vagy,
  • elmúltál 16 éves
  • és Európában élsz.

 

KITÖLTÖM A KÉRDŐÍVET

 

Azok között, akik 2024. szeptember 30-ig kitöltik a kérdőívet, és erről e-mailt küldenek nekünk, kisorsolunk 10 darab, egyenként 2 fő részére szóló 2D Cinema City elektronikus ajándékutalványt!

 

FONTOS!
Ha Te is szeretnél nyerni, küldd el nekünk a kérdőív kitöltése után az utolsó oldal képernyőfotóját, a neveddel és a címeddel együtt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímre, legkésőbb 2024. szeptember 30. éjfélig!
A nyerteseket e-mailben értesítjük.

 

Előre is nagyon köszönjük a segítségedet!

Az Érintettek csapata