1szazalek button

Kövess minket a Facebookon!

Somogyi Mona

PSZICHOLÓGUS

Mona nem azt kérdezte, hogy mit várhat az élettől, hanem hogy mit várhat még az élet tőle!
Ő tanított arra is, hogy akiket eddig szerettünk, szeressük jobban, ha csak egyvalakit istápoltunk, keressünk hozzá még másokat.
Mona a betegségével folytatott küzdelmét palástolva, önzetlenül szervezte a Alexander Mackenzie: Humbert mackó szeret szundikálni könyvének hazai megjelenését, az érintettek segítését. Így akarta.
Humbert mackó kalandja Mona kalandja!
Nagyon hiányoznak a beszélgetések Veled! Mindent nagyon köszönünk Neked, Mona!
Szeretettel gondoljunk Rá!

Somogyi Mona vagyok, pszichológus,  asztrológus. Igen, a segítő szakmában dolgozókkal is előfordul,  hogy közel jön a halál.  Kisfiúnknál 8 éves korában diagnosztizáltak leukémiát, s ezen a napon meg is mentették az életét egy aferezis nevű eljárással, egyszerűen szólva sürgős vércsere támogatta, hogy elkezdődhessenek a kezelések. Ekkor gyökeresen megváltozott az életünk, s nagyon nehéz 1 év (kemoterápia és sugárterápia),  kicsit könnyebb még 1 év következett (fenntartó kezelés),  s még ma sem mondható ki a teljes gyógyulás. Mi már úgy élünk, hogy minden rendben, fiúnk az egészséges kiskamaszok életét éli, de valahogy a kórház,  a beteg gyerekek,  családok iránti érzékenység megmaradt. Ezért is alakult úgy, hogy ahol tudunk segítünk az Érintettek Egyesület munkájában, mert belülről ismerjük,  hogy ezeknek a családoknak minden segítség fontos kapaszkodó,  hogy a sokszor kilátástalan küzdelemben elhiggyék,  meg lehet gyógyulni, ki lehet bírni.

Kapcsolat

Név

Érintettek Szülői Egyesület a Daganatos Leukémiás és Gyógyult Gyermekekért

Telefonszám

06 30 286 6488

Adószám

18744107-1-41

Bankszámlaszám

11708104-21093140

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szeretnél tájékoztatást kapni programjainkról, híreinkről?