1szazalek button

Kövess minket a Facebookon!

Hírek

A TUDÁSTÁR MELLETT ÚJ SEGÍTŐ SOROZATOT INDÍTUNK!: TUDSZ SEGÍTENI!

Újabb kiemelkedően fontos területtel foglalkozunk: a daganatos betegséggel küzdő családok tágabb környezetét, vagyis a barátokat, rokonokat szeretnénk segíteni jótanácsainkkal.

Természetesen most is olyan érintettektől idézünk, akik már maguk is átélték ezeket a nehéz helyzeteket! Kövesd Facebook oldalunkon!

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „"TUDSZ SEGÍTENI!" SOROZAT KIS AJÁNDÉK- CSOMAG KÉSZÍTS ÖSSZE A KIS BETEGNEK A KEZELÉSRE UTAZÁSHOZ VAGY KÓRHÁZBAN ELTÖLTÖTT IDŐHÖZ KIS AJÁNDÉKOKAT: KÁRTYÁT, KEKSZET, EGÉSZSÉGES NASSOLNIVALŐT, KIRAKÓT, STB. STB Érintettek Egyesület”Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „"TUDSZ SEGÍTENI!" SOROZAT KERÜLJ KÉPBE! Ha utánajársz az adott kórképnek, jobban meg tudod érteni a helyzetet, a kis beteget, és Te is jobban meg tudod értetni magad az érintett gyermek családjával. Ugyanakkor, ne adj egészségügyi tanácsot, bízd a családot az orvosra. Érintettek Egyesület”Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „"TUDSZ SEGÍTENI!" SOROZAT TEGYÉL FEL FEL KONKRÉT KÉRDÉSEKET! Jöhetek segíteni elmosogatni, rendbe tenni a konyhát? Jöhetek füvet nyírni vagy a lehullt leveleket összegyűjteni? Hozhatok Nektek boltból tejet, kenyeret vagy gyümölcsöt? Érintettek Egyesület”