1szazalek button

Kövess minket a Facebookon!

Hírek

Érintettek Díjátadó 2022 - Várunk Téged is!

FaceBook

Idén is megrendezésre kerül az Érintettek Díjátadó Ünnepség, melynek keretében szeretnénk kifejezni a hálánkat két olyan gyógyítónak, akik kiemelkedően sokat tesznek a daganatos és leukémiás gyermekekért és családjukért. Fontosnak tartjuk, hogy ők is tudják, érezzék, hogy elismerjük a munkájukat, és hálásak vagyunk odaszánt tevékenységükért, mellyel a gyermekek gyógyulását segítik, és elviselhetőbbé teszik családjuk számára is ezt a nehéz időszakot.

Idei jelöltjeink a díjra Dr. Zombori Marianna és Bátori Andrea.

A díjátadó ünnepség 2022. december 10-én, szombaton délután 16 órakor kerül megrendezésre a budapesti Corvin Hotelben, ahol gyógyult gyermekek fellépése, közös gyertyagyújtás, kötetlen beszélgetés, és egy kis szeretetvendégség várja mindazokat, akik szeretnének részt venni rajta. 

A részvétel ingyenes, de kérünk szépen emailen jelezni a részvételről az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. Szeretettel várunk mindenkit! 

Az esemény megvalósulását a Nemzeti Együttműködési Alap, a Miniszterelnökség és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatja, ezúton is köszönjük nekik!

 Díjátadó plakát 2022 1 min kicsi