1szazalek button

Kövess minket a Facebookon!

Jótékonysági komolyzenei szalonkoncert a daganatos és leukémiás gyermekek családjaiért

Érintettek Klasszik címen jótékonysági szalonkoncertet tartanak a Bajor Gizi Színészmúzeumban 2018. április 5-én, csütörtökön. Aki minőségi szórakozásra vágyik úgy, hogy eközben egy nemes célt, a súlyosan beteg gyermekek családjait támogatja, ne hagyja ki az eseményt!

Az Érintettek Egyesület komolyzenei szalonkoncertet szervez az Érintettek Könyve Programért . A rendezvényen a többszörösen díjazott Anastasia Razvalyaeva orosz származású magyar hárfaművész és a többszörös versenygyőztes Seleljo Erzsébet klasszikus szaxofonművész közös előadásában csendülnek fel többek között Bach, Debussy, vagy Balogh Máté egyes darabjai.

Erintettek klasszik szalonkoncert 1

A gyermekkori daganatos betegségekben érintett családok által alapított Érintettek Egyesület a különböző projekteken, programokon keresztül hiánypótló, hatékony és személyes segítséget nyújt a sorstárs családoknak. Ennek egyik fontos eleme a tavaly év végén megjelent Érintettek Könyve, melybe minden olyan információt összegyűjtöttek, amely az érintetté váló családok tagjaiban kérdésként felmerülhet a másfél-két évig tartó kezelések alatt és azt követően is. Annak érdekében, hogy minden érintett család ingyenesen megkaphassa ezt a közel 250 oldalas kiadványt, támogatókra van szükség.

Erintettek klasszik szalonkoncert 2

A koncertek ingyenesek, a helyszínen támogathatják az Érintettek Egyesületet. Támogatásként egy, kettő, három vagy akár négy könyv árával segíthet az érintett családoknak. Egy kiadvány költsége 2500 Ft.
A koncertélmény mellett tehát a résztvevő az Érintettek Könyve Program támogatójává válhat!

A részvételi szándékot az Érintettek Klasszik Szalonkoncertek Facebook eseményénél kell jelezni, melyet követően a szervezők szeretettel várják a látogatókat a koncerten és az azt követő fogadáson!

Erintettek klasszik szalonkoncert 3