1szazalek button

Kövess minket a Facebookon!

Segítő kéz a daganatos, leukémiás gyereknek – Civil Díjra jelölték az Érintettek Egyesületet

Hatalmas megtiszteltetés érte az Érintettek Egyesületet, hiszen az idei esztendőben jelölték a szervezetet a NIOK Alapítvány által alapított Civil Díj Legígéretesebb új szervezet kategóriájában. A daganatos, leukémiás és ezen betegségekből gyógyult gyerekek és családok segítésére mindössze két éve alapított egyesület tagjainak rendkívüli erőfeszítéseit már a civil szakma is elismeri!

A Civil Díjjal az év legjobb civil projektjeit tüntetik ki, amire a 2018-as évben az Érintettek Egyesületet is jelölték, így a jelöltség, valamint a döntőben való részvétel okán nagyobb figyelem fordul az egyesület hiánypótló erőfeszítéseire. Az egyesület segítő programjai a diagnózis közlésétől a kezeléseken át, egészen a gyógyulási folyamat lezárultáig, valamint a hosszútávú utánkövetés folyamatában is tartanak. Ilyen átfogó, gyermeknek és érintett családoknak minden területen segítő kezet nyújtó szervezet nincs másik Magyarországon.

„Az Érintettek Egyesület együttérzésből született. Gyermekkori daganatos betegségekben érintett családokként egymásra találtunk, hogy egymást erősítve segítsük sorstársainkat. Programjaink hiánypótlóak, közvetlenül a betegágy mellett fogalmazódtak meg, és ezeket együtt, közösen valósítjuk meg.” – mondta el Borszékiné dr. Cserháti Erika, az Érintettek Egyesület elnöke, érintett édesanya.

Erintettek Egyesulet Civil Dij foto

A segítő programok megalkotásának egyedisége és gyakorlati haszna abban rejlik, hogy az egyesület tagjai érintettek a daganatos, vagy leukémiás betegségek kapcsán, azaz személyesen élték, élik át ezen hatalmas teher súlyát. Az ily módon átélt problémákra egyértelmű válaszokat tudnak adni a többi érintett családnak.

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy az idei évben jelölték az Érintettek Egyesületet a Legígéretesebb új szervezet kategóriájában a Civil Díjra! Úgy érezzük, hogy az elmúlt két év munkáját most már nyilvánosan is elismerik és ez újabb erőt ad, hogy tovább segíthessük a családokat! Eddig is tudtuk, de most újra megerősített minket: Nem vagyunk egyedül!" – mondta el az Érintettek Egyesület elnöke.

Kérjük, támogassa az Érintettek Egyesület munkáját itt!