1szazalek button

Kövess minket a Facebookon!

Hírek

Érintettek Díjátadó 2023 - Várunk Téged is!

FaceBook

Idén is megrendezésre kerül az Érintettek Díjátadó Ünnepség, melynek keretében szeretnénk kifejezni a hálánkat három olyan gyógyítónak, akik kiemelkedően sokat tesznek a daganatos és leukémiás gyermekekért és családjukért. Fontosnak tartjuk, hogy ők is tudják, érezzék, hogy elismerjük a munkájukat, és hálásak vagyunk odaszánt tevékenységükért, mellyel a gyermekek gyógyulását segítik, és elviselhetőbbé teszik családjuk számára is ezt a nehéz időszakot.

🏅Orvos kategória: - DR. KOVÁCS GÁBOR - a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinika Tűzoltó utcai részlegének hematológusa, a Semmelweis Egyetem tanszékvezetője
🏅Segítő kategória: - KOVÁCS EMESE - a Szent László Kórház gyermekápolója
🏅Különdíj: - NÉMETHNÉ TÓTH SZILVIA - az Érintettek Egyesület alelnöke, Szent László kórház mentálhigiénés lelkigondozója, evangélikus lelkész

A díjátadó ünnepség 2023. november 26-én, vasárnap délután 16 órakor kerül megrendezésre a budapesti Barabás Villában, ahol gyógyult gyermekek fellépése, közös gyertyagyújtás, kötetlen beszélgetés, és egy kis szeretetvendégség várja mindazokat, akik szeretnének részt venni rajta. 

A részvétel ingyenes, de kérünk szépen emailen jelezni a részvételről az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. Szeretettel várunk mindenkit! 

Az esemény megvalósulását a Kulturális és Innovációs Minisztérium és Családbarát Magyarország támogatja, ezúton is köszönjük nekik!

 Dijatado plakat 2023 kicsi