1szazalek button

Kövess minket a Facebookon!

Hírek

Gold September kampány: Töltsük meg a közösségi médiát aranyszalagokkal!

FaceBook

A szeptember a gyermekdaganat elleni küzdelem hónapja – ilyenkor felhívjuk a figyelmet arra, hogy a daganatos betegségek milyen hatást gyakorolnak a beteg gyermekekre és családjaikra az egész világon.

A gazdasági és az egészségügyi feltételek fejlődésével a világ fejlettebb területeien a daganatos gyermekek túlélési aránya egyre nő.
Ez a javulás azonban néhány kevésbé fejlett országban sajnos elmarad. Szeptember folyamán igyekszünk rávilágítani ezekre az egyenlőtlenségekre az ellátáshoz és kezeléshez való hozzáférésben.

gold_september_key_visual.png

A kampány során az arany színt használjuk a daganatos gyermekek betegséggel szembeni bátor küzdelmének tiszteletére.
A kampányban való részvétel a szolidaritás kifejezése, a kiállás és a kommunikáció a daganatos kezelés alatt álló gyermekek és fiatalok, valamint a gyógyultak és családjaik mellett és velük együtt.

A kampány céljai:

  • A gyermekkori daganat és a kezeléshez való hozzáférésben tapasztalható globális egyenlőtlenségek tudatosítása és népszerűsítése.
  • Az arany színű szalag - mint a gyermekkori daganat elleni küzdelem szimbólumának - népszerűsítése.
  • A közösség bevonása.

Nagyra értékeljük azokat, akik csatlakoznak ehhez a kezdeményezéshez, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a gyermekkori daganatos betegségekre, rávilágítson a kezeléshez való hozzáférés egyenlőtlenségeire a világban, és tisztelegjen a betegséggel élők és családjaik előtt.

Közösségi média kampány

A világ különböző részein férfiak, nők és gyerekek töltik fel a közösségi médiába a szeptemberi arany keretünkkel készült fotóikat.

Kifejezetten ehhez a kampányhoz készítettünk egy Gold September Facebook keretet. Mutasd meg támogatásodat a gyermekkori daganat elleni figyelemfelkeltés iránt azzal, hogy megosztasz egy fotót a közösségi médiában az új Gold September keretünkkel.
A CCI (Nemzetközi Gyermekdaganat Szövetség) kollázst készít a megosztott képekből, azt személtetve ezzel, hogy együtt erősebbek vagyunk, és képesek vagyunk változást elérni.

gold_september_lepesek_egyben.png

Hogyan lehet részt venni?

1. LÉPÉS: Kattints a https://www.twibbonize.com/goldseptember23 linkre.

2. LÉPÉS: A regisztráció után tölts fel egy fotót magadról.

3. LÉPÉS: Töltsd le az elkészült keretes képet.

4. LÉPÉS: Oszd meg a fényképet a közösségi média oldaladon az alábbi hashtagek használatával:

#GoldSeptember
#SupportKidsWithCancer
#ChildhoodCancerSIOP-CCI

Vegyél részt, mutasd meg támogatásodat az ügy mellett, és adj reményt a daganatos gyermekek, fiatalok és családjaik számára!

cci_fotok.png